Betaling

Betaling for kakao-ceremoni

 

Vores verden har brug for, at vi finder nye måder, at håndtere vores betalings-system, så det kan blive mere retfærdigt og konstruktivt. Det er ikke nemt, men vi bliver nødt til at gå i gang med at øve os.

 

Derfor har vi valgt at have tillid til, at DU finder det rette beløb at betale for din ceremoni.

 

Hvis vi selv skulle sætte en fair gennemsnitspris for deltagelse i en ceremoni, ville det være 350 kr (450 kr for Deep Dreaming).

Derfor, hvis du tjener godt, så kan du betale forholdsmæssigt mere end det, for at hjælpe til at gøre det muligt, at deltage for de, som i øjeblikket har en klemt økonomi. Hvis du til gengæld har meget få penge til din rådighed, så kan du betale forholdsmæssigt mindre, indtil det måske en dag bliver dig, som har mulighed for at opveje balancen for en anden.

Hvis du slet ingen penge har, så kan du betale med praktisk hjælp - bare skriv, så laver vi en aftale :)

 

Der vil ikke blive stillet spørgsmålstegn ved det beløb du har valgt, men du bedes læse nedenstående igennem før du bestemmer dig for beløbet:

 

1. Kakao koster - og det er der også mange andre ting som gør.

Vi holder ikke ceremonier for pengenes skyld.

 

Men udover, at vi skal betale kakao, leje af lokale osv, skal vi også betale vores husleje og mad, de kurser og ceremonier vi selv har brug for, for at forberede os til at kunne holde rummet under ceremonien og alt det andet, som vi nu har brug for.

 

Ved at betale for din ceremoni, frigør du noget energi for os, som vi kan bruge på at arrangere og udføre flere ceremonier, fremfor at være tvungne til i stedet at bruge den på at skaffe penge til de ting på andre måder.

 

 

2. Energi-udveksling

Når du kommer til en ceremoni, er der brugt store mængder af energi på, at du har den mulighed.

 

Kakaoen er blevet udvalgt, plukket, tørret, emballeret og fragtet helt fra Guatemala. Lokalet er blevet lejet, varmet op og gjort klar til ceremoni.

 

Arrangørerne har brugt utallige timer på at arrangere, administrere og planlægge, lave hjemmeside og skrive mails. Og sidst, men ikke mindst; at holde en ceremoni kræver en rigtig stor indsats, ikke bare under ceremonien, men også i dagene før og efter.

 

Hvor destruktivt pengesystemet end kan være i andre henseender, så giver det dig mulighed for, på en enkel måde, at veje op for al den energi du modtager, ved at give nogle af dine penge til gengæld. Den balance, som skabes på den måde, er vigtig, ikke mindst for din personlige balance. Hvis du ikke har nogen penge, kan du opveje balancen, ved at hjælpe til under ceremonien i stedet for at betale.

 

Denne energi-udveksling fungerer selvfølgelig bedst, hvis alle betaler et beløb, som står i forhold til de penge de har til rådighed.

 

Derfor stilles du nu overfor opgaven: Hvor mange penge mener du, er en rimelig opvejning af balancen for dig, til gengæld for det, som du får til denne ceremoni?