KAKAO!

Kakao-ceremoni 13.maj 2018: Lad energien flyde!

 

Lørdag d.13.maj kl.15 mødes vi i de smukke lokaler hos Lige her - Lige nu på Frederiksberg og lader kakao hjælpe os med at afbalencere vores energi-system til det nye år.

 

Hvordan foregår det?

Vi har forberedt det smukke, rolige lokale til ceremoni, hvor vi skal sidde i en cirkel på puder eller på en stol, hvis du foretrækker det.

 

Du er velkommen til at medbringe, hvad du evt har lyst til at berige alteret i midten med og få velsignet af ceremoniens energi.

 

Ceremonien starter med en introduktion til kakaoen og en deling af vores intentioner. Herefter drikker vi kakaoen og Metta vil guide en nærværs-meditation og introducere den ældgamle videnskab om kroppens energi-centre; chakras. Gennem guidede meditationer vil du få lejlighed til at mærke, hele og afbalancere dine chakras og lære noge om dig selv på vejen!

 

Vi afslutter med at dele vores oplevelser (hvis vi har lyst). Det hele varer omkring fire timer.

 

Hvad koster det?

Prisen er som udgangspunkt 350 kr, men vi har valgt at kaste os ud i et eksperiment for en bedre verden: Læs mere om betaling for ceremonien her.

 

Hvem kan komme?

Alle er velkomne, uanset om du har lidt, megen eller ingen erfaring i forvejen, med kakao, meditation eller personlig udvikling. De eneste krav til dig er, at du er åben og nysgerrig og at du ikke tager anti-depressiv eller anti-psykotisk medicin. Husk at tilmelde dig, så står din kakao parat når du kommer.

 

Hvad skal jeg have med?

Der er alt hvad vi skal bruge, du skal bare medbringe blødt tøj, som du kan sidde behageligt i.

Kakao virker bedst, hvis din mave ikke er fuld, så vent med aftensmaden til bagefter :)

 

 

Hvornår skal jeg komme?

Vi starter kl.15, så kom gerne lidt før :) Døren bliver låst kl.15.15.

 

Hvor er det?

Lige her - Lige nu, Ingemannsvej 3, baghuset, Frb C. Find vej her.

 

TILMELD DIG HER

 

VI SES!