Deep Dreaming

 

TILMELD DIG HER

 

Under sortmånen på den magiske midsommernat lørdag d.24.juni kl.22 mødes vi og rejser dybt ned i underbevidstheden, guidet af kærlig kakao og lyd <3

 

Du har din dyne og pude med (og evt noget til blødt underlag) og vi har redt op med yoga-måtterne i Lige her - Lige nu's smukke rolige lokale på Ingemannsvej 3, Frb C.

 

Deep Dreaming ceremonien starter med, at Metta fortæller lidt om kakao og om, hvad du kan forvente af natten. Efter en deling af vores intentioner drikker vi kakaoen og Metta guider en meditation. Herefter er der mulighed for at lægge sig godt tilrette og lade bevidstheden glide ind i drømmestadiet.

 

Mens du giver dig hen til ren væren, vil du blive blidt guidet ind i en drømmeagtig tilstand, aktiveret af kakao-ånden i samarbejde med en live lydrejse efterfulgt af et unikt stykke musik, designet til netop dette: Robert Rich's unikke drømmekoncert "Insomnium". Ceremonien slutter tidligt om morgenen, hvor du vil have mulighed for at dele nattens oplevelser eller måske bare gå stille hjem gennem de morgenstille gader og fortsætte drømmen i din egen seng.

 

Hvad koster det?

Prisen for ceremonien er 350 kr, men har du svært ved at finde pengene, så skriv til post@kaerligkakao.dk, så finder vi ud af noget.

 

Hvem kan komme?

Alle er velkomne, uanset om du har lidt, megen eller ingen erfaring i forvejen, med kakao, meditation eller personlig udvikling. De eneste krav til dig er, at du er åben og nysgerrig. Hvis du tager anti-depressiv eller anti-psykotisk medicin eller er gravid, så skriv det ved tilmeldingen, så vi kan lave en passende dosis kakao til dig.

 

Husk at tilmelde dig i god tid, der er begrænsede pladser!

 

Hvad skal jeg have med?

Medbring gerne dyne/sovepose/pude osv til at ligge godt.

Kakao virker bedst, hvis din mave ikke er fuld, så spis en let aftensmad.

 

Hvor er det?

Lige her - Lige nu Ingemannsvej 3, baghuset, Frb C. Find vej her.

 

 

TILMELD DIG HER

 

VI SES!

 

 

Kakao-ceremoni 24.juni 2017: Deep Dreaming