kakaokirtanamazonas

Kakao Kirtan 19.september 2015

Ånden fra Amazonas

 

Lørdag d.19.september kl.16 skal vi for første gang opleve den helt unikke kombination af kakao og Ikaros!

 

Ikaros er helende sange fra Syd-Amerikas indianere og Christian er i lære hos nogle af klodens dygtigste sang-helere.

 

Gennem årtusinder har Amazonas-indianernes shamaner brugt sange til at hele, rense og harmonisere energien i og omkring mennesker og disse teknikker er finpudset i en grad, så de virker overraskende effektivt. Der vil også blive tilbudt den hellige medicin rape fra amazonas til de, som har lyst, og sammen med kakao vil vi opleve disse forskellige former for medicin fra den anden side af Atlanten gå op i en højere enhed!

 

Hvordan foregår det?

Vi har forberedt det smukke, rolige lokale til ceremoni, hvor vi skal sidde i en cirkel på puder eller på en stol, hvis du foretrækker det.

 

Du er velkommen til at medbringe, hvad du evt har lyst til at berige alteret i midten med og få velsignet af ceremoniens energi.

 

Denne dag er den fælles intention, at forbinde os med hinanden og universet og slippe alt hvad vi ikke længere har brug for, ved hjælp af kakao, rape og ikaros.

 

Ceremonien starter med en guidet nærværs-meditation og mens vi drikker kakaoen, introducerer Metta lidt om den.

 

Selve kirtanen er ledet af Christian, som vil synge de kraftfulde sange, vekslende med stilhed. Ved nogle af sangene vil der være mulighed for at synge med, hvis man har lyst - nogle af ordene bliver gentaget så mange gange, at det er let at lære dem.

 

Vi afslutter med at dele vores oplevelser (hvis vi har lyst). Det hele varer omkring tre timer.

 

Hvad koster det?

Foreslået donation til kakao, lokale, hjemmeside og arbejdstid: 1,5 % af din brutto måneds-indkomst (gang den med 0,015).

 

Hvem kan komme?

Alle er velkomne, uanset om du har lidt, megen eller ingen erfaring i forvejen, med kakao, meditation eller personlig udvikling. De eneste krav til dig er, at du er åben og nysgerrig og at du ikke tager anti-depressiv eller anti-psykotisk medicin. Husk at tilmelde dig, så står din kakao parat når du kommer.

 

Hvad skal jeg have med?

Der er alt hvad vi skal bruge, du skal bare medbringe blødt tøj, som du kan sidde behageligt i.

Kakao virker bedst, hvis din mave ikke er fuld, så vent med aftensmaden til bagefter :)

 

Er der arrangeret noget efter ceremonien?

Hvis du har lyst til at spise sammen efter ceremonien, vil der være hjemmelavet, vegetarisk suppe og brød, som kan købes for 45 kr - husk at bestille ved tilmeldingen eller til post@kaerligkakao.dk, så vi ved hvor meget vi skal lave.

 

Hvornår skal jeg komme?

Døren er åben fra kl.16.50 og bliver låst kl.17.10. Hvis du er nødt til at komme senere, så skriv.

 

Hvor er det?

Det smukke ceremoni-rum på Strandgården, Bundgarnet 45, Møn.

Find vej her.

 

TILMELD DIG HER

 

VI SES!