Møn cirkel 1

Kakao-ceremoni 22.august 2015

Vi åbner cirklen!

Søndagd.23.august kl.15 drikker vi den første kop kærlig kakao i vores nye cirkel på Møn.

Den overordnede intention for denne ceremoni er, at byde kakao-ånden velkommen blandt os og vi glæder os!

 

Hvordan foregår det?

Vi har forberedt det smukke, rolige lokale til ceremoni, hvor vi skal sidde i en cirkel på puder eller på en stol, hvis du foretrækker det.

 

Du har forberedt en intention med din deltagelse - det kan være alt lige fra bare at opleve, hvad kakao kan byde på, til at forbinde dig med dit højere selv, slippe destruktive mønstre eller hvad end du føler er det rigtigste, at fordybe dig i denne dag. Du er velkommen til at medbringe, hvad du evt har lyst til at berige alteret i midten med og få velsignet af ceremoniens energi.

 

Ceremonien starter med en introduktion til kakaoen og en deling af vores intentioner. Herefter drikker vi kakaoen og Metta vil guide en nærværs-meditation. I løbet af ceremonien vil der være vekslende musik-afspilning, stilhed, fællessang og deling. Kakao-ånden guider os, så programmet er ikke stramt planlagt.

 

Vi afslutter med at dele vores oplevelser (hvis vi har lyst). Det hele varer omkring tre timer.

 

Hvad koster det?

Foreslået donation til kakao, lokale, hjemmeside og arbejdstid: 1,5 % af din brutto måneds-indkomst (gang den med 0,015).

 

Hvem kan komme?

Alle er velkomne, uanset om du har lidt, megen eller ingen erfaring i forvejen, med kakao, meditation eller personlig udvikling. De eneste krav til dig er, at du er åben og nysgerrig og at du ikke tager anti-depressiv eller anti-psykotisk medicin. Husk at tilmelde dig, så står din kakao parat når du kommer.

 

Hvad skal jeg have med?

Der er alt hvad vi skal bruge, du skal bare medbringe blødt tøj, som du kan sidde behageligt i.

Kakao virker bedst, hvis din mave ikke er fuld, så vent med aftensmaden til bagefter :)

 

Er der arrangeret noget efter ceremonien?

Hvis du har lyst til at spise sammen efter ceremonien, vil der være hjemmelavet, vegetarisk suppe og brød, som kan købes for 45 kr - husk at bestille ved tilmeldingen eller til post@kaerligkakao.dk, så vi ved, hvor meget vi skal lave.

 

Hvornår skal jeg komme?

Vi starter kl.15, så kom lidt før :)

 

Hvor er det?

Det smukke ceremoni-rum på Strandgården, Bundgarnet 45, Møn.

Find vej her.

 

TILMELD DIG HER

 

VI SES!