chakraceremoni

Lørdag d.13.april kl.16 mødes vi i de smukke lokaler hos Lige her - Lige nu på Frederiksberg og lader kakao hjælpe os med at afbalencere vores energi-system og få en dybere forståelse af vores chakras.

 

Hvordan foregår det?

Vi har forberedt det smukke, rolige lokale til ceremoni, hvor vi skal sidde i en cirkel på puder eller på en stol, hvis du foretrækker det.

 

Du er velkommen til at medbringe, hvad du evt har lyst til at berige alteret i midten med og få velsignet af ceremoniens energi.

 

Ceremonien starter med en introduktion til kakaoen og en deling af vores intentioner. Herefter drikker vi kakaoen og Metta vil guide en nærværs-meditation og introducere den ældgamle videnskab om kroppens energi-centre; chakras. Gennem guidede meditationer vil du få lejlighed til at mærke, hele og afbalancere dine chakras og lære noge om dig selv på vejen!

 

Det hele varer omkring fire timer.

 

Hvad koster det?

Prisen er 300 kr, men hvis du ikke har nogen penge, så skriv, vi har altid brug for hjælpere :)

 

Hvem kan komme?

Alle er velkomne, uanset om du har lidt, megen eller ingen erfaring i forvejen, med kakao, meditation eller personlig udvikling. De eneste krav til dig er, at du er åben og nysgerrig (hvis du tager anti-depressiv medicin eller er gravid, så skriv det ved tilmeldingen, så laver Metta en passende kop kakao til dig).

 

Husk at tilmelde dig, så står din kakao parat når du kommer.

 

Hvad skal jeg have med?

Der er alt hvad vi skal bruge, du skal bare medbringe blødt tøj, som du kan sidde behageligt i. Kakao virker bedst, hvis din mave ikke er fuld, så spis let i løbet af dagen og undgå mælkeprodukter.

 

Hvornår skal jeg komme?

Døren er åben fra 15.45 og bliver låst kl.16.15.

 

Hvor er det?

Lige her - Lige nu, Ingemannsvej 3, baghuset, Frb C. Find vej her.

 

TILMELD DIG HER

 

VI SES!

 

 

LAD ENERGIEN FLYDE FRIT!

 

FIND KÆRLIG KAKAO PÅ FACEBOOK