METTA MYRNA

Metta Myrna (født 1972) er stifter af Kærlig Kakao.


Hun har en baggrund i den akademiske verden som sociolog, men har siden 2006 levet af det hun brænder mest for; nemlig at undervise i yoga, meditation og andre redskaber til personlig udvikling. Hun driver skolerne Lige her - Lige nu, Lev Helt og Min Fødsel.


Metta har hele sit liv uddannet sig konstant og opsøger til stadighed nye lærere og traditioner for at lade sig inspirere. Nedenfor ses navne på nogle af dem, som hun har modtaget undervisning af gennem tiden. Hun er blandt andet uddannet yogalærer, reiki-master, doula, massør og akupunktør. Hun har udgivet CD'en "Meditation med Mette Myrna".


De seneste år har Metta især været draget af shamanistiske værktøjer til healing og udvikling, heriblandt i høj grad kakao, som hun er uhjælpeligt forelsket i. Efter i mange år at være rejst til Indien igen og igen, er rejserne de seneste år gået til Syd- og Mellem-Amerika, hvor hun blandt andet har fået undervisning af Keith Wilson - kakao-shamanen fra Guatemala (på billedet i midten), Maya-shamanen Allu og shamaner i Amazonas, bla.Txana Ixa Huni Kuin.


Nogle af de lærere og skoler, som Metta ellers har har fået undervisning af, er:


Tushita Meditation centre


Asho Institute


Institut for Personlig Udvikling


Kreativ yoga


Dalai Lama


Jon Kabat Zinn


Charles Eisenstein


Paul Grilley


Susan Powers


Richard Davidson


Aase Kristensen


Tom Stern


Emil Wendel


Yogi Abhay


Iris Schneider


Janet Balaskas


Aziza Scott


Deva Talasi


Diana D.Diakova


Martine Batchelor


Lee Harris


Keith Wilson


Chandra Lacombe


Jeff Foster

FIND KÆRLIG KAKAO PÅ FACEBOOK