METTA MYRNA

Metta Myrna (født 1972) er stifter af Kærlig Kakao.

 

Hun har en baggrund i den akademiske verden som sociolog, men har siden 2006 levet af det hun brænder mest for; nemlig at undervise i yoga, meditation og andre redskaber til personlig udvikling. Hun driver skolerne Lige her - Lige nu, Lev Helt og Min Fødsel.

 

Metta har hele sit liv uddannet sig konstant og opsøger til stadighed nye lærere og traditioner for at lade sig inspirere. Nedenfor ses navne på nogle af dem, som hun har modtaget undervisning af gennem tiden. Hun er blandt andet uddannet yogalærer, reiki-master, doula, massør og akupunktør. Hun har udgivet CD'en "Meditation med Mette Myrna".

 

De seneste år har Metta især været draget af shamanistiske værktøjer til healing og udvikling, heriblandt i høj grad kakao, som hun er uhjælpeligt forelsket i. Efter i mange år at være rejst til Indien igen og igen, er rejserne de seneste år gået til Syd- og Mellem-Amerika, hvor hun blandt andet har fået undervisning af Keith Wilson - kakao-shamanen fra Guatemala (på billedet i midten), Maya-shamanen Allu og shamaner i Amazonas, bla.Txana Ixa Huni Kuin.

 

Nogle af de lærere og skoler, som Metta ellers har har fået undervisning af, er:

 

Tushita Meditation centre

 

Asho Institute

 

Institut for Personlig Udvikling

 

Kreativ yoga

 

Dalai Lama

 

Jon Kabat Zinn

 

Charles Eisenstein

 

Paul Grilley

 

Susan Powers

 

Richard Davidson

 

Aase Kristensen

 

Tom Stern

 

Emil Wendel

 

Yogi Abhay

 

Iris Schneider

 

Janet Balaskas

 

Aziza Scott

 

Deva Talasi

 

Diana D.Diakova

 

Martine Batchelor

 

Lee Harris

 

Keith Wilson

 

Chandra Lacombe

 

Jeff Foster

FIND KÆRLIG KAKAO PÅ FACEBOOK