PRAKTISK

PRAKTISK OM UDDANNELSEN

PROGRAM FOR FACILITATOR UDDANNELSEN 2022


11.februar kl.11 – 21: FØDSLEN AF EN FACILITATOR

At være facilitator - intentioner, ambitioner og tillid.

Kakao – Historie og virkning forklaret i to paradigmer.

Så frøet til din form som facilitator på ceremoni med livemusikere.


12.februar kl.11 – 15: ET SOLIDT FUNDAMENT

Ceremoni – Det ceremonielle rums kraft, rammer og redskaber.

Den shamanistiske tilgang.


4.marts kl.12-17: KONKRET KOMPETENCE

Ceremoniens opbygning og forløb

Intentioner

Etik og ansvar, at hele og at holde.

Shamanisme i praksis, find din åndehjælper.

Design en ceremoni


5.marts og 18.marts kl.12 - 17: PRAKTISK ERFARING

Forberedelse af kakaoen

Brug af redskaberne

Markedsføring mm

Forberedelse og udførelse af ceremoni for hinanden


Dato som passer dig: EKSAMENS-CEREMONI

Du får lokale gratis stillet til rådighed for ceremonien – resten står du selvstændigt for.

Du beskriver skriftligt ceremoniens forberedelser, design, udførsel og erfaringer.

Efter bestået eksamen får du certifikat som Kærlig Kakao Facilitator.


Prisen er 12.500 kr incl forplejning, undervisningsmaterialer, kakao, supervision, fire kakaoceremonier og afsluttende eksamen og certifikat. Med i kurset får du bogen Kærlig Kakao Facilitator af Metta Myrna.


Undervisningen foregår i de smukke lokaler Lige her - Lige nu på Frb C


Du får gratis kakaoceremonier hos Kærlig Kakao indtil juni 2023 og gratis lån af lokale til at afholde din eksamensceremoni. Med i uddannelsen får du også bogen "Kærlig Kakao Facilitator" og en blok vild ceremoniel kakao til eget brug.


Du reserverer dig en plads ved at tilmelde dig her og skrive lidt om din baggrund for, at ønske at blive facilitator. Pladsen er først din efter en indledende samtale.


LÆS HVAD TIDLIGERE ELEVER SIGER OM UDDANNELSEN:

"Oplevelsen under uddannelsen var, som jeg havde haft en stærk fornemmelse af, at den ville være: Metta formåede at give et vidensmæssigt fundament, der inddrog såvel spirituelle traditioner som psykologi og neurovidenskab. Der var fokus på alle niveauer, fra de spirituelle, ordløse dimensioner til helt lavpraktisk at arrangere en ceremoni, forberede kakaoen, anvende instrumenter mv. Metta formåede vigtigst af alt at skabe et trygt rum, hvor hun ikke blot var en troværdig formidler men også facilitator af nogle processer, hvor vi deltagere selv kunne finde vores vej i det. I den ånd, de fleste vil genkende fra bekendtskabet med Metta, møder hun mennesket der, hvor mennesket er, og støtter vedkommende i at finde sin egen vej. Til slut havde vi derfor alle fundet vores egen måde at facilitere en ceremoni på - noget, som også efter uddannelsen vil vokse og udvikle sig. Jeg er utroligt taknemmelig for forløbet og glæder mig over, at flere vil få denne fantastiske mulighed."


Katja 2020.


"Mettas kakao facilitator uddannelse har givet mig en respekt, taknemmelighed og ydmyghed for det arbejder kakaoen kalder på i denne tid vi lever i. Den kalder på os med stor empati, kærlighed og værdighed. Og jeg føler mig nu klar, efter Mettas uddannselse, til at sprede kakaoens besked videre.

Jeg har fået en dyb forståelse af den shamanistiske tilgang til livet og sammenspillet med kakaoen og hvordan den bedst facilitereres.

Den grundighed, åbenhed og ærlighed Metta giver i sin undervisning har gjort mig klar i mine egne evner som facilitator samt givet mig meget praktiske redskaber for at kunne facilitere kakaoen til sin fulde kraft. Jeg kan kun give Metta og hendes uddannelse mine varmeste anbefalinger.

Og den kakao vi har arbejdet med et intet mindre end guddommelig.

Jeg kan kun sige tak "


Dahlia 2020


"Denne uddannelse har for mig været et skridt dybere ind på min vej og ind i en initiering. En understøttelse og et kærligt puf ind på en vej, jeg allerede vidste, at jeg skulle gå.

At være med på Kærlig Kakao Facilitator forløbet har givet mig en dybere indsigt og forståelse for, hvad der lige præcis er mine gaver. Samtidig med at jeg har modtaget praktisk inspiration til, hvordan man helt konkret opbygger og sammensætter en ceremoni.

Tak Metta for, at dele din viden erfaring og visdom og for at inspirere os til, at gå ud og holde det rum, som spejler dem vi hver især er, med de gaver vi hver især har med os."


Sofia 2022


"Du kan bage en kage, men er du konditor? Nej. Kan man bare lave kakaoceremoni? Stort nej. Her på uddannelsen får du så meget at vide, som du ikke kan få på andre uddannelser. Metta deler alt. Jeg anbefaler af hele mit hjerte, hvis du vil være kakao facilitator, at du skal blive det hos Metta. 1000 tak Metta. For din tid, for din kærlighed, for alt."


Laura 2022


"At gå på Kakao Facilitator uddannelsen hos Metta har været en rejse ind i min egen kraft som facilitator og åbnet for at træde ind på min sti med et åbent og trygt hjerte.

Velforberedt og godt klædt på til at holde rum, på min egen ærlige måde, velvidende at jeg ikke er alene. Jeg stiller mig til rådighed som kanal for kakao-ånden, med Mettas kyndige vejledning bag mig.

Derudover er jeg blæst bagover og dybt taknemlig for det fællesskab, der er opstået på holdet. det er noget som er gået dybt ind hos mig, som jeg tager med mig videre.

Metta har en evne til at se lyset i den enkelte og facilitere en proces, så man kommer i kontakt med det og kan udvikle og udleve det.

Jeg glæder mig til endnu flere stunder med min nye kakao-familie og til at dele kakao med endnu flere som facilitator."


Helle 2022

SPØRGSMÅL TIL UDDANNELSEN?


Skriv meget gerne her, hvis du har spørgsmål til uddannelsen, så får du svar så hurtigt som muligt.