KAKAOUDDANNELSE

KÆRLIG KAKAO UDDANNELSE

Få et solidt fundament for at facilitere dine egne kakaoceremonier.

Verden har brug for flere kakaoceremonier.

Brænder du for at være den, som afholder dem? Så kom med og bliv en del af Kærlig Kakao Netværket!


Som Kærlig Kakao Facilitator får du den indsigt du skal bruge til at komme godt i gang og masser af mulighed for at uddybe din viden og få inspiration og støtte til din videre vej på overbygningsmoduler og i det støttende netværk.


Derudover får du mulighed for at promovere dine ceremonier gennem Kærlig Kakao og garanti for at kunne få fat i den helt specielle vilde kakao fra Amazonas.

NÆSTE GRUNDMODUL ER 7.SEPTEMBER

VIL DU MED?

GRUNDMODUL

Al den viden og redskaber du skal bruge for at komme godt i gang.

OVERBYGNINGER

Lær mere i dit eget tempo. Redskaber, indsigter og meget mere.

Lidt om underviseren Metta Myrna


Da jeg mødte ceremoniel kakao, var det kærlighed ved første tår :)

På det tidspunkt havde jeg allerede stiftet bekendtskab med andre medicinplanter og var meget optaget af det ceremonielle arbejde.


Jeg havde, siden jeg stoppede som forsker i 2007, levet af at facilitere og undervise i meditation, yoga og andre redskaber til personlig udvikling i mit yogastudie Lige her - Lige nu. Så jeg tog straks fat på, at lære den ceremonielle kakao så godt at kende, at jeg kunne integrere den i mit arbejde.


Dengang var der ikke en uddannelse man kunne tage, så jeg rejste afsted for at lære fra de mest kompetente jeg kunne finde og fra Mama Kakao selv, i hendes hjemsteder i Mellem- og Sydamerika.


Det er blevet til mange interessante rejser både udad og indad, bla hos Keith Wilson og en traditionel maya-shaman i Guatemala ad flere omgange, hos Huni-Kuin i Amazonas og mange andre traditioner.

Sideløbende har jeg uddannet mig i forskellige grene indenfor shamanistisk arbejde og en masse andet. Jeg er vild med at uddanne mig og stopper aldrig med det - Du kan se en liste her over de uddannelser, som jeg har taget ind til videre.


I 2015 grundlagde jeg Kærlig Kakao og siden har jeg løbende holdt kakaoceremonier i utallige forskellige udformninger. Du kan se mine kommende ceremonier i kakao-kalenderen her.


Jeg brænder for at formidle og deler gerne ud af de redskaber jeg har lært på min vej.

Til min begejstring er ceremoniel Kakaos popularitet eksploderet de seneste år og det var derfor oplagt for mig, at udforme så vidt jeg ved verdens første formelle uddannelse i at faclitere kakaoceremoni i 2020. Du kan læse lidt om, hvad nogle af mine elever på uddannelsens to årgangesynes om den.


I 2021 udgav jeg bogen Kærlig Kakao Facilitator, for at gøre min viden nemt tilgængelig for alle.

Efter min mening er det dog ikke helt nok at have læst en bog om det, for at begynde at facilitere ceremonier. Det er mere optimalt, at få sin viden i en praktisk uddannelses-kontekst, end kun at have læst om den.


Jeg har for nylig erkendt, at der er behov for en kortere udgave af uddannelsen, så det er muligt at gå i gang efter en kortere og billigere basis-workshop og derefter selv at kunne tilvælge, hvad man gerne vil lære mere om.


Resultatet er du hermed inviteret til, jeg glæder mig til at møde dig!Hvis du er nysgerrig efter at vide mere om mig, kan du læse en masse om mit liv og virke her.

LÆS HVAD TIDLIGERE ELEVER HOS METTA SIGER:

"Oplevelsen under uddannelsen var, som jeg havde haft en stærk fornemmelse af, at den ville være: Metta formåede at give et vidensmæssigt fundament, der inddrog såvel spirituelle traditioner som psykologi og neurovidenskab. Der var fokus på alle niveauer, fra de spirituelle, ordløse dimensioner til helt lavpraktisk at arrangere en ceremoni, forberede kakaoen, anvende instrumenter mv. Metta formåede vigtigst af alt at skabe et trygt rum, hvor hun ikke blot var en troværdig formidler men også facilitator af nogle processer, hvor vi deltagere selv kunne finde vores vej i det. I den ånd, de fleste vil genkende fra bekendtskabet med Metta, møder hun mennesket der, hvor mennesket er, og støtter vedkommende i at finde sin egen vej. Til slut havde vi derfor alle fundet vores egen måde at facilitere en ceremoni på - noget, som også efter uddannelsen vil vokse og udvikle sig. Jeg er utroligt taknemmelig for forløbet og glæder mig over, at flere vil få denne fantastiske mulighed."


Katja 2020.


"Mettas kakao facilitator uddannelse har givet mig en respekt, taknemmelighed og ydmyghed for det arbejder kakaoen kalder på i denne tid vi lever i. Den kalder på os med stor empati, kærlighed og værdighed. Og jeg føler mig nu klar, efter Mettas uddannselse, til at sprede kakaoens besked videre.

Jeg har fået en dyb forståelse af den shamanistiske tilgang til livet og sammenspillet med kakaoen og hvordan den bedst facilitereres.

Den grundighed, åbenhed og ærlighed Metta giver i sin undervisning har gjort mig klar i mine egne evner som facilitator samt givet mig meget praktiske redskaber for at kunne facilitere kakaoen til sin fulde kraft. Jeg kan kun give Metta og hendes uddannelse mine varmeste anbefalinger.

Og den kakao vi har arbejdet med et intet mindre end guddommelig.

Jeg kan kun sige tak "


Dahlia 2020


"Denne uddannelse har for mig været et skridt dybere ind på min vej og ind i en initiering. En understøttelse og et kærligt puf ind på en vej, jeg allerede vidste, at jeg skulle gå.

At være med på Kærlig Kakao Facilitator forløbet har givet mig en dybere indsigt og forståelse for, hvad der lige præcis er mine gaver. Samtidig med at jeg har modtaget praktisk inspiration til, hvordan man helt konkret opbygger og sammensætter en ceremoni.

Tak Metta for, at dele din viden erfaring og visdom og for at inspirere os til, at gå ud og holde det rum, som spejler dem vi hver især er, med de gaver vi hver især har med os."


Sofia 2022


"Du kan bage en kage, men er du konditor? Nej. Kan man bare lave kakaoceremoni? Stort nej. Her på uddannelsen får du så meget at vide, som du ikke kan få på andre uddannelser. Metta deler alt. Jeg anbefaler af hele mit hjerte, hvis du vil være kakao facilitator, at du skal blive det hos Metta. 1000 tak Metta. For din tid, for din kærlighed, for alt."


Laura 2022


"At gå på Kakao Facilitator uddannelsen hos Metta har været en rejse ind i min egen kraft som facilitator og åbnet for at træde ind på min sti med et åbent og trygt hjerte.

Velforberedt og godt klædt på til at holde rum, på min egen ærlige måde, velvidende at jeg ikke er alene. Jeg stiller mig til rådighed som kanal for kakao-ånden, med Mettas kyndige vejledning bag mig.

Derudover er jeg blæst bagover og dybt taknemlig for det fællesskab, der er opstået på holdet. det er noget som er gået dybt ind hos mig, som jeg tager med mig videre.

Metta har en evne til at se lyset i den enkelte og facilitere en proces, så man kommer i kontakt med det og kan udvikle og udleve det.

Jeg glæder mig til endnu flere stunder med min nye kakao-familie og til at dele kakao med endnu flere som facilitator."


Helle 2022


Metta er en meget nærværende og empatisk person, der med stor autencitet og tryghed guider de smukkeste cacaoceremonier.

Metta har evnen til at møde alle der, hvor de er, med den fineste rummelighed, der gør cirklen og tilstedeværelsen til noget helt unikt”

Jeg kan af hele mit hjerte anbefale Metta Myrna på det varmeste.

Allerkærligst Vibeke


Vibeke 2024