GRUNDMODUL

GRUND-MODUL

Kom godt i gang med dine egne kakaoceremonier

På dette grundmodul vil du få al den viden du skal bruge, til at komme godt i gang med at holde dine egne kakaoceremonier.

Du er også meget velkommen, hvis du allerede er godt i gang og gerne vil have ny inspiration, eller hvis du ikke har lyst til at facilitere, men ønsker at fordybe dig mere i din egen praksis.


Vi er sammen en hel dag fra kl.11 - 18. En del af dagen vil bestå i, at du får teoretisk viden og indsigt og en del er reserveret til en dybdegående ceremoni, hvor du får integreret din viden og sår frøet til din nye vej. Vi slutter dagen sammen med frugt og snacks og fri snak.


Med i kurset får du bogen Kærlig Kakao Facilitator og du vil blive inviteret med i Kærlig Kakao Facilitator cirklen, hvor du via Facebook gruppen og vores jævnlige kakao-cirkler vil få støtte og inspiration i et kærligt og kompetent netværk.

Du vil blandt andet lære om:


 • FACILITERING

  - Få viden og redskaber til at holde rum for forandring.


 • KAKAO

  - Lær om ceremoniel kakaos historie og dens virkninger, forklaret udfra hhv en shamanistisk og et neuropsykologisk tilgang. Lær metoder til tilberedning og meget mere.


 • CEREMONIER

  - Forstå det ceremonielle rums kraft , ceremoniens elementer og faser, og lær at forberede en ceremoni.


 • KAKAO-CEREMONI

  - Få dybere indsigt i hvad en kakaoceremoni er, både i teori og i praksis


 • AT HELE OG AT HOLDE

  - Få et godt fundament for at holde rummet for deltagernes processer og hjælpe den enkelte.


 • REDSKABER

  - Lær om at bruge musik, duft, guidning, tromme og andre brugbare ceremonielle redskaber.


 • ETIK OG ANSVAR

  - Få en dybere erkendelse af din rolle som facilitator.


Prisen er 1600 kr incl bog, snacks og ceremoni.

Stedet er de smukke, rolige lokaler hos Lige Her - Lige nu, på Frb C


Næste datoer for grundmodulet er:

LØRDAG D.7.SEPTEMBER KL.11 - 18

SØNDAG D.3.NOVEMBER KL.11 - 18


OVERBYGNING

Lær mere i dit eget tempo. Redskaber, indsigter og meget mere.

LÆS HVAD TIDLIGERE ELEVER SIGER OM UDDANNELSEN:

"Oplevelsen under uddannelsen var, som jeg havde haft en stærk fornemmelse af, at den ville være: Metta formåede at give et vidensmæssigt fundament, der inddrog såvel spirituelle traditioner som psykologi og neurovidenskab. Der var fokus på alle niveauer, fra de spirituelle, ordløse dimensioner til helt lavpraktisk at arrangere en ceremoni, forberede kakaoen, anvende instrumenter mv. Metta formåede vigtigst af alt at skabe et trygt rum, hvor hun ikke blot var en troværdig formidler men også facilitator af nogle processer, hvor vi deltagere selv kunne finde vores vej i det. I den ånd, de fleste vil genkende fra bekendtskabet med Metta, møder hun mennesket der, hvor mennesket er, og støtter vedkommende i at finde sin egen vej. Til slut havde vi derfor alle fundet vores egen måde at facilitere en ceremoni på - noget, som også efter uddannelsen vil vokse og udvikle sig. Jeg er utroligt taknemmelig for forløbet og glæder mig over, at flere vil få denne fantastiske mulighed."


Katja 2020.


"Mettas kakao facilitator uddannelse har givet mig en respekt, taknemmelighed og ydmyghed for det arbejder kakaoen kalder på i denne tid vi lever i. Den kalder på os med stor empati, kærlighed og værdighed. Og jeg føler mig nu klar, efter Mettas uddannselse, til at sprede kakaoens besked videre.

Jeg har fået en dyb forståelse af den shamanistiske tilgang til livet og sammenspillet med kakaoen og hvordan den bedst facilitereres.

Den grundighed, åbenhed og ærlighed Metta giver i sin undervisning har gjort mig klar i mine egne evner som facilitator samt givet mig meget praktiske redskaber for at kunne facilitere kakaoen til sin fulde kraft. Jeg kan kun give Metta og hendes uddannelse mine varmeste anbefalinger.

Og den kakao vi har arbejdet med et intet mindre end guddommelig.

Jeg kan kun sige tak "


Dahlia 2020


"Denne uddannelse har for mig været et skridt dybere ind på min vej og ind i en initiering. En understøttelse og et kærligt puf ind på en vej, jeg allerede vidste, at jeg skulle gå.

At være med på Kærlig Kakao Facilitator forløbet har givet mig en dybere indsigt og forståelse for, hvad der lige præcis er mine gaver. Samtidig med at jeg har modtaget praktisk inspiration til, hvordan man helt konkret opbygger og sammensætter en ceremoni.

Tak Metta for, at dele din viden erfaring og visdom og for at inspirere os til, at gå ud og holde det rum, som spejler dem vi hver især er, med de gaver vi hver især har med os."


Sofia 2022


"Du kan bage en kage, men er du konditor? Nej. Kan man bare lave kakaoceremoni? Stort nej. Her på uddannelsen får du så meget at vide, som du ikke kan få på andre uddannelser. Metta deler alt. Jeg anbefaler af hele mit hjerte, hvis du vil være kakao facilitator, at du skal blive det hos Metta. 1000 tak Metta. For din tid, for din kærlighed, for alt."


Laura 2022


"At gå på Kakao Facilitator uddannelsen hos Metta har været en rejse ind i min egen kraft som facilitator og åbnet for at træde ind på min sti med et åbent og trygt hjerte.

Velforberedt og godt klædt på til at holde rum, på min egen ærlige måde, velvidende at jeg ikke er alene. Jeg stiller mig til rådighed som kanal for kakao-ånden, med Mettas kyndige vejledning bag mig.

Derudover er jeg blæst bagover og dybt taknemlig for det fællesskab, der er opstået på holdet. det er noget som er gået dybt ind hos mig, som jeg tager med mig videre.

Metta har en evne til at se lyset i den enkelte og facilitere en proces, så man kommer i kontakt med det og kan udvikle og udleve det.

Jeg glæder mig til endnu flere stunder med min nye kakao-familie og til at dele kakao med endnu flere som facilitator."


Helle 2022


Metta er en meget nærværende og empatisk person, der med stor autencitet og tryghed guider de smukkeste cacaoceremonier.

Metta har evnen til at møde alle der, hvor de er, med den fineste rummelighed, der gør cirklen og tilstedeværelsen til noget helt unikt”

Jeg kan af hele mit hjerte anbefale Metta Myrna på det varmeste.

Allerkærligst Vibeke


Vibeke 2024

SPØRGSMÅL TIL UDDANNELSEN?


Skriv meget gerne her, hvis du har spørgsmål til uddannelsen, så får du svar så hurtigt som muligt.